Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید بخش‌های عمده‌ای از وظایف که به هر حال غیر حاکمیتی است را به بخش خصوصی واگذار کند. در این فرآیند نه تنها هزینه‌ای بر روی دوش دولت قرار نمی‌گیرد که از این محل درآمدی هم خواهد داشت. محمد اسماعیل سعیدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، گفت: ساختار دولت، یک ساختار فربه‌ای است و باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: در حال حاضر ژاپن حدود ۱۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد و تنها ۵۰۰ هزار نفر به عنوان کارمند دولت در ساختار دولتی استخدام شده‌اند.
این نماینده مجلس با ذکر مثالی در این رابطه گفت: زمانی بنده با شهردار پایتخت ژاپن مذاکراتی داشتم می‌گفت تنها ۱۰۰ کارمند در پایتخت ژاپن مشغول فعالیت هستند این در حالی است که در پایتخت ایران ۶۰ هزار کارمند رفت و آمد می‌کنند بنابراین دولت باید در سال ۹۸ فکری برای چابک‌سازی خود بکند.
این نماینده مجلس افزود: یکی از راهکار‌های چابک‌سازی دولت واگذاری امور به مردم است و این مسئله در دنیا هم به راحتی انجام می‌شود.
سعیدی بیان داشت: دولت باید بخش‌های عمده‌ای از وظایف که به هر حال غیر حاکمیتی است را به بخش خصوصی واگذار کند. در این فرآیند نه تنها هزینه‌ای بر روی دوش دولت قرار نمی‌گیرد که دولت از این محل درآمدی هم خواهد داشت.
وی تاکید کرد: همچنین دولت می‌تواند در زمینه چابک‌سازی خود، مدیریتی بر مصارف داشته باشد چرا که در حال حاضر ما مدیریت بر مصرف را رها کرده‌ایم آن هم در حوزه‌های مهمی، چون انرژی و آب.
سعیدی تصریح کرد: دولت باید در سال ۹۸ مدیریت بر مصارف کشور را در اولویت کاری خود قرار دهد.
این نماینده مجلس اظهار کرد: اگر دولت بخواهد خودش را در سال ۹۸ چابک کرده و از حاشیه‌ها رها شود قطعا موفق خواهد بود چرا که علت برخی از به هم ریختگی‌ها این است که همواره دولت شریک بخشی از مشکلات است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ساختار دولت چابک سازی مجلس شورای اسلامی عید نوروز سال 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۴۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد / تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد

سید محمد حسینی گفت: با تصویب و تایید نهایی لایحه عفاف و حجاب در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشت‌ها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهاد‌های نظارتی خواهد بود.

به گزارش فارس، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، با اشاره به اهمیت رعایت عفاف و حجاب گفت: رهبر معظم انقلاب، علما و بزرگان نظام همه کسانی که دل در گرو اعتلای ایران عزیز دارند، همواره بر اهمیت پای بندی به اعتقادات و ارزش‌های اسلامی از جمله حجاب و عفاف به عنوان یک واجب شرعی و قانونی تأکید کرده اند و در شورای انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ وظایف ایجابی دستگاه‌های مختلف به ویژه فرهنگی و آموزشی مشخص شده است و مجلس نیز قوانینی را به تصویب رسانده که اهتمام به اجرای آن‌ها نشان قانون‌گرایی دست اندرکاران است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور، تصریح کرد: جدا از مصوبات شورای انقلاب فرهنگی که لازم الاجرا است، در لایحه‌ی اخیر عفاف و حجاب هم بر این تکالیف دستگاه‌ها به عنوان وظایف قانونی تصریح شده است، البته در این لایحه که مراحل نهایی خود را پشت سر می‌گذارد وظایف سلبی فراجا و قوه قضائیه که هم جنبه پیشگیری و بازدارندگی و هم جنبه برخورد قانونی با حرمت شکنان را دارد، مشخص شده است و البته به هر میزان فعالیت‌های موثر ایجابی گسترش کمی و بویژه کیفی داشته باشد، کمتر نیاز به اقدامات سلبی می‌شود.

وی اضافه کرد: با تصویب و تایید نهایی این لایحه در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشت‌ها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهاد‌های نظارتی خواهد بود.

حسینی در ادامه گفت: در عین حال تا ابلاغ این لایحه که به هر دلیل بیش از حد انتظار به درازا کشیده شده است، دستگاه‌ها باید به وظایف روشن و بی‍ّن خود عمل کنند از جمله فراجا در چارچوب وظایف و موازین پس از مدتی وقفه اقداماتی را شروع کرده که با وظیفه شناسی همگان و همکاری دیگر نهاد‌ها امیدواریم سرمایه‌گذاری کلان و سازماندهی بدخواهان ملت ایران برای تضعیف فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی بی نتیجه بماند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تأکید کرد: همان‌گونه که در نبرد سخت و مواجهه با قدرت‌های شیطانی به ویژه رژیم صهیونیستی و حامیانش ایران اسلامی دست برتر را دارد، در حوزه رویارویی نرم نیز با تکیه بر اعتقادات و باور‌های عمیق و آداب و سلوک انسانی، این جلوه از تهاجم فرهنگی که بیش از سه دهه یعنی پس از دوران دفاع مقدس شروع شده و مع الأسف برخی از داخلی‌های به ظاهر دلسوز هم با لطایف الحیل به آن دامن می‌زنند و عملا مروج اباحی‌گری هستند، ره به جایی نبرد و ملت سربلند ایران در عرصه‌های مختلف با اقتدار نظامی، فرهنگی و اقتصادی بتواند الگویی الهام بخش برای موحدان و حق‌طلبان عالم گردد.

دیگر خبرها

  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • هر کسی رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند
  • تکرار حمایت‌ها و پافشاری دولت رئیسی از بازگشت گشت ارشاد
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد / تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • مدیر کنسرسیوم بانک‌ها: دیگر ما پرسپولیسی هستیم
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری
  • سلطانی: پرسپولیس را به ظاهر واگذار کردند/ از ۱۰۰ میلیارد بدهی به پیشکسوتان می‌دهند!