Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از شهرداری تهران، پیروز حناچی، روز سه شنبه در مراسم همکاری سه جانبه شهرداری تهران،UNDP (سازمان برنامه توسعه وابسته به سازمان ملل متحد) و ژاپن در پروژه مدیریت پسماند شهر تهران و رونمایی از دستگاه های RVM (بازیافت در مبدا) به مناسبت روز بدون پلاستیک، گفت: بخش عمده ای از مشکلات کلان شهرها مانند آلودگی هوا،  ترافیک، پسماند، تامین آب سالم و حمل و نقل مشترک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حناچی با بیان اینکه پاندمی کرونا شرایط خاصی را  به جهان تحمیل کرده و تجربیات تازه ای را سبب شده است، ادامه داد: پس از کادر درمان و بهداشت مدیریت شهری بیشترین درگیری را با مسأله کرونا دارد مباحثی مانند   مدیریت فضای شهری و پشتیبانی از کادر درمان بحث آرامستان‌ها و موضوع  حمل و نقل از نمونه های آن هستند.

وی با بیان  اینکه با اکثر پایتخت ها و کلانشهر های جهان در حال مذاکره و انتقال تجربیات هستیم، اضافه کرد:  یکی از مشکلات و تجربیات کرونا، افزایش پسماند های عفونی است و در تهران نیز جمع آوری و امحا آن از طرق بهداشتی در حال انجام است.  

حناچی سابقه همکاری شهرداری‌ و ژاپن را بیش از دو دهه خواند و افزود: اولین همکاری بیش از دو دهه پیش و در زمان  زلزله کوبه ژاپن اتفاق افتاد و تهران امروز آمادگی بیشتری برای زلزله دارد. تهیه بیش از ۷۰ پد هلی کوپتر،۱۰۰ مرکز مدیریت بحران با تمامی امکانات در نقاط مختلف تهران و مقاوم سازی زیر ساخت ها و  مکانهای آسیب پذیر احتمالی از اقدامات این مطالعه بود. 

شهردار تهران ادامه داد: ساماندهی رود دره ها به ویژه رود دره فرحزاد و همکاری های مشترک در طرح کاهش پسماند که بخشی از آن امروز رونمایی می شود از دیگر موضوعاتی است که در آن از تجربیات و همکاری های بین المللی استفاده می شود.

حناچی با اشاره به استفاده از تجربه ژاپن در دو موضوع پسماند و نوسازی بافتهای فرسوده گفت:  این دو تجربه می تواند زمینه ساز ادامه همکاری های بعدی ما باشد و از آغاز این دوره از مدیریت شهری با  تفکیک پسماند از مبدا و استفاده از  ایستگاههای میانی بیش از ۱۵۰۰ تن پسماند دیگر  دفع نمی شوند  و  همچنین بخش زیادی از باقی پسماندها تبدیل به برق می شود.

وی با تاکید بر بحث آموزش و محوری خواندن آن، افزود: طرح جامع پسماند به تصویب رسیده و نقشه راه ما در آینده است و باید به این موضوع تامید شود دو میلیون و ۹۰۰ هزار دوز واکسن کرونا توسط دولت ژاپن به ایران اختصاص داده شده که باید این نوع دوستی را در شرایط کرونایی قدر نهیم.

دستگاه RVM، تولید مشترک ژاپن و ایران

شهردار تهران گفت: دستگاه های RVM که ساخت شرکت های دانش بنیان داخلی است با همکاری و تامین اعتبار دولت ژاپن و با همکاری ایران به صورت کار مشترک صورت گرفته است.

پیروز حناچی در همین مراسم در جمع خبرنگاران گفت:استفاده از پلاستیک و امحاء پلاستیک یکی از مشکلات همه  کشور های جهان است، طبیعتا استفاده کمتر از مواد و لوزام پلاستیکی و انتصاب راهکار های امحاء پلاستیک جزو دستور کار شهرداری تهران و قطعا همه شهرهای جهان است.

وی ادامه داد: دستگاه های RVM که ساخت شرکت های دانش بنیان داخلی است با همکاری و تامین اعتبار دولت ژاپن و با همکاری ایران به صورت کار مشترک صورت گرفته است.هدف این است بتوانیم پلاستیک ها تولید شده و شیشه‌های پلاستیکی که در کشور ایران به میزان بالایی استفاده می شود و ممنوعیت کمتری برای عدم استفاده از آن وجود دارد، مجددا بازیافت کنیم.

حناچی بیان کرد: شهرداری تهران فعالیت‌های خوبی را در زمینه پسماند آعاز کرده است. ازجمله طرح جامع پاکبان که به تصویب رسیده است. ایستگاه های گلماند که برابر با وزن پسماندهای شهری، به شهروندان خدمات ارائه می دهند.

وی افزود: آموزش به شهروندان برای تفکیک پسماند از مبدا و همین طور طرح کاهش پسماند (طرح کاپ) که طی آن فرآیند حمل کمتر پسماند و دفع آن فراهم می شود، از برنامه‌های انجام شده در شهرداری تهران است.

برچسب‌ها پیروز حناچی شهر تهران شهرداری تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پیروز حناچی شهر تهران شهرداری تهران پیروز حناچی شهر تهران شهرداری تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۱۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالمطهر محمدخانی؛ رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در روزنامه همشهری نوشت، روسای جمهور در ادوار مختلف، سفرهای استانی به بخش‌های مختلف کشور را در دستور کار داشتند اما کلانشهر «تهران» به‌دلیل آنکه پایتخت و محل حضور وزارتخانه‌ها و مراکز دولتی است، هرگز جایگاهی در برنامه‌ها نداشت و از این‌رو شهرداری در همه ادوار تنها هزینه حضور دولت را پرداخت می‌کرد و در مواجهه با گره‌های موجود نمی‌توانست دولت را تمام‌قد با خود همراه کند که این روند مشکلات بسیاری را به تهران تحمیل کرد.
از سوی دیگر، شهرداری در برخی پروژه‌ها نیاز به همراهی دولتمردان دارد که هرگز از سوی دولت‌های گذشته عملیاتی نشده است. حضور شهردار تهران در هیأت دولت از همان روزهای ابتدایی رهاوردهای بسیاری برای شهر داشته ‌که یکی از آنها همراهی دولت برای انعقاد قراردادهای واردات واگن و وسایل حمل‌ونقل برقی و همچنین بازدید رئیس‌جمهور از جنوب پایتخت بود. روز پنجشنبه در یک رخداد کم‌نظیر، دولت سیزدهم تصمیم گرفت تا از بخش‌های مختلف جنوب تهران بازدیدی داشته باشد و طی دیدار با مردم، گره از مشکلات شهروندان باز کند؛ بازدیدی که برای نخستین‌بار طی ادوار مختلف انجام شده بود و شهروندان توانستند دغدغه‌های خود را با رئیس‌جمهور، وزرا و مدیران شهری به‌صورت همزمان در میان بگذارند. در این میان رئیس‌جمهور، وعده افتتاح چند مرکز درمانی و بیمارستانی را به مردم منطقه۱۷ داد؛ منطقه‌ای که در این زمینه دچار کمبود سرانه است. نوسازی بافت فرسوده نیز یکی از دغدغه‌های مردم در جنوب شهر تهران است که ارائه بسته‌های تشویقی و هماهنگی با شهرداری برای نوسازی در دستور کار رئیس‌جمهور قرار گرفت. مسئله کمبود برق و خاموشی نیز دیگر دغدغه مردم تهران به‌خصوص در فصل تابستان است که رئیس‌جمهور در این خصوص عنوان کرد: «با تولید ۸۰۰۰مگاوات برق، ناترازی رفع شده است.» همچنین بحث وجود بافت مسکونی در حریم ریلی راه‌آهن دیگر مطالبه شهروندان بود که دولت برنامه‌های خود را برای رعایت حریم ریلی و حل پلاک‌های مسکونی‌ تشریح کرد. در این دیدار خبری خوش به پایتخت‌نشینان داده شد: ۱۳هزار پلاک در منطقه۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به‌عنوان پلاک فرسوده هستند و درصورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت‌وساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود و امکان ساخت ۳۰هزار واحد مسکونی فراهم خواهد شد. وزیر کشور نیز به همراه مدیران شهری بازدیدی از عملیات عمرانی فاز دوم پروژه بزرگراه شهید بروجردی، ابرپروژه باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س) و شن‌چاله‌ها داشت که برای رفع معارضان پروژه بروجردی نیز دستوراتی از سوی وی صادر شد. همچنین بنا شد تا دولت طرحی برای انتقال بازار آهن شادآباد ارائه کند. صیانت از حریم پایتخت دیگر موردی بود که در این بازدید بر آن تأکید شده است. یکی دیگر از موضوعاتی که سال‌ها مردم منطقه۱۷ را درگیر کرده، وجود تیرهای برق معارض و فرسوده بود و حضور این تیرها باعث سختی رفت‌وآمد خودروهای امدادی می‌شد که رئیس‌جمهور دستور جمع‌آوری این تیرها را دادند. بازدید صورت‌گرفته در ششم اردیبهشت‌ماه، آورده‌های بسیاری برای پایتخت‌نشینان به‌خصوص مردم جنوب شهر داشت و به یاری خدا، گره مشکلات چندین و چندساله پایتخت ‌باز خواهد شد. به‌نظر می‌رسد طی ادوار مختلف شهرداری این هماهنگی بین مدیریت شهری و دولت در نوع خود کم‌نظیر است و پیوند دولت خدمتگزار و شهرداری تهران با یکدیگر را می‌توان به‌عنوان مسیری برای بهبود چالش‌های موجود در پایتخت دانست که به‌عنوان یک الگو برای ادوار بعدی درنظر گرفته خواهد شد.

کد خبر 847383 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهرداری شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند