Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران پیشنهاد داد که کارگروه مشترکی بین نمایندگان شهرداری تهران و فرمانداری توکیو تشکیل شود تا سطح روابط از مقام تعارفات به دستاوردهای عملی برسد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ علیرضا زاکانی، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه 2 آذر) در دفتر خود، میزبان آیکاوا کازوتوشی؛ سفیر ژاپن در ایران بود و با او دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران در این دیدار ابراز امیدواری کرد که این دیدار منشاء همکاری‌های مشترک و جدی قرار بگیرد.

زاکانی تصریح کرد: ملت ایران و ژاپن بیش از 90 سال ارتباط و احترام متقابل با هم دارند، بنده خشنودم که سفیر ژاپن در تهران سابقه و تجربه قبلی نسبت به ایران و تهران دارند.

وی ادامه داد: ما بعد از انقلاب اسلامی دوران سختی را تا امروز پشت سر گذاشتیم اما اکنون در آستانه یک جهش بزرگ در ابعاد مختلفی هستیم که یکی از نمودهای آن در مدیریت شهری و شهر بزرگ تهران است. 

زاکانی عنوان کرد: در گذشته تجارب خوبی در رابطه با همکاری شهرداری تهران  و سازمان "جایکا" در ژاپن در حوزه مدیریت بحران داشتیم و امیدوار هستیم که نشست امروز  منجر به همکاری در موضوعاتی مانند حمل و نقل، محیط زیست، پسماند و دیگر حوزه‌ها که به ایمنی تهران ارتباط دارد، شود همچنین می‌توانیم از  تجارب بزرگی که ژاپن در بحث زلزله و تکنولوژی دارد، استفاده کنیم.

شهردار تهران بیان کرد: برای ما یک فرصت مغتنمی است که سفیر ژاپن‌ برای دومین بار در تهران مهمان ما هستند و با توجه به آشنایی ایشان به فرهنگ و آداب و رسوم مردم، امکان این پیوستگی و ارتباط دو طرفه بیشتر فراهم می‌شود.

وی تأکید کرد:  همکاری‌های پیوسته و مداوم  تهران و توکیو و پیوند خواهرخواندگی این دو شهر امکانی را برای ما فراهم می‌کند که به بهترین نحو از تجارب یکدیگر استفاده کنیم.

زاکانی اضافه کرد: ارتباط بین شهرداری تهران و فرمانداری توکیو باعث می‌شود که بتوانیم ظرفیت‌های دو طرف و پیوستگی‌هایی که به نفع دو کشور باشد را به صورت مطلوبی دنبال کنیم.

شهردار تهران گفت: از فرماندار توکیو دعوت می‌کنم که با حضور ایشان در تهران بتوانیم گام‌های بلندی برای همکاری برداریم و همچنین پیشنهاد می‌کنم کارگروه مشترکی بین نمایندگان شهرداری تهران و فرمانداری توکیو تشکیل شود تا سطح روابط را از مقام تعارفات به دستاوردهای عملی برسانند.

وی افزود: امروز در تهران در آستانه یک اقدام بزرگ در سازندگی روح و جسم شهر هستیم تا از بعد نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بتوانیم شهر را زیست پذیرتر کنیم و آرامش بهتر و شرایط مطلوبتر داشته باشیم لذا معتقدیم ارتباط و اعتماد متقابل بین دو کشور را که در سطح سران دنبال می‌شود، می‌توانیم در سطح دو شهر تهران و توکیو که حرفهای مشترک زیادی با هم دارند نیز در مقام عمل دنبال کنیم و پیوستگی‌های جدی داشته باشیم.

زاکانی متذکر شد: جا دارد از حسن‌نظر دولتمردان ژاپن در موضوع کرونا و اختصاص دزهای زیاد واکسن کرونا برای ملت ایران تشکر کنم. تأکید می‌کنم که می‌توانیم در حوزه حمل و نقل، محیط زیست، پسماند، ساخت و ساز،  ابنیه ، تکنولوژی و حوزه‌های مختلف دیگر از تجارب ژاپن بهره‌مند شویم و متقابلاً می‌توانیم ظرفیتهایی را که در تهران داریم، برای ژاپن عملیاتی کنیم.

شهردار تهران یادآور شد: امیدواریم این همکاری جنبه عملی بهتری پیدا کند و بی‌شک نقش سفیر  و سفارت برای عملی کردن این همکاری نقش بسیار ممتازی است تا ارتباط بین شهرداری و سفارت ژاپن روز به روز قوی‌تر و زمینه همکاری با ژاپن و به ویژه پایتخت آن توکیو فراهم شود.

زاکانی ضمن آرزوی موفقیت برای سفیر، همراهان او و ملت ژاپن و مسئولان این کشور، تأکید کرد: مواردی که ما برای ارتباط و تعامل احصاء کردیم را به صورت مکتوب به سفارتخانه منعکس خواهیم کرد.

اشتراک‌گذاری تجارب موفق توکیو با موضوع ترافیک و آلودگی هوا 

در ادامه‌ آیکاوا کازوتوشی؛ سفیر ژاپن‌ ضمن تبریک انتخاب زاکانی به عنوان شهردار تهران گفت: مدیریت شهر بزرگ تهران بسیار سخت و دشوار است و در این راه موفقیت شما را آرزومندیم همچنین از دعوت شما برای حضور فرماندار توکیو در تهران تشکر می‌کنم و حتماً این مسأله را به فرماندار توکیو اطلاع خواهم داد. علاوه بر این هر چند کرونا کار را سخت کرده اما امیدوارم شما هم به ژاپن تشریف بیاورید.

کازوتوشی افزود: همیشه مدیریت شهر بزرگ سخت است، امسال مسابقات المپیک در توکیو برگزار شد و از همکاری همه برای برگزاری آن تشکر می‌کنم. ایران هم در المپیک مدالهای طلای زیادی گرفت و در والیبال نیز بر ژاپن پیروز شد. ایرانی‌ها در ژاپن‌ خوب رفتار کرده و مردم ژاپن هم تیم ایران را خوب ارزیابی کردند.

سفیر ژاپن ادامه داد: همکاری بین ایران و ژاپن از گذشته وجود داشت. برخی از مشکلاتی که شهرهای بزرگ دارند به‌هم شبیه هستند. برای ژاپن اقدامات پیشگیری از کرونا که مردم به آن احتیاج دارند، انجام شد. اینکه توکیو برای حل این مشکلات چه اقداماتی انجام داد را با تهران به اشتراک خواهیم گذاشت همچنین اقدامات در موضوعات آلودگی هوا و زلزله نیز این قابلیت را دارند.

وی عنوان کرد: قبلاً شهر تهران و توکیو طرح دفع زباله در مرحله اول را اجرا کردند و امیدواریم طرح جدید را نیز برای تهران آماده کنیم همچنین دولت ژاپن با UNDP در موضوعات‌ مختلف از جمله دفع زباله  همکاری می‌کند.  

اهدای 33 دستگاه بازیافت خودکار به تهران

سفیر ژاپن بیان کرد: بحث دستگاه بازیافت خودکار (RVM) برای بازیافت بطری پلاستیکی را در گذشته داشتیم که پیشتر 18 دستگاه  را به شهرداری تهران اهدا کرده بودیم و 33 دستگاه دیگر نیز  اهدا خواهد شد چرا که موضوع بازیافت برای محیط‌زیست مهم است و به طور پیوسته دوست داریم همکاری کنیم  البته در حال حاضر یکی از مهمترین مشکلات کرونا است و باید بیشتر برای پیشگیری از کرونا با هم همکاری کنیم‌.

کازوتوشی گفت: هرچند امروز شما را برای نخستین بار از نزدیک دیدیم اما پیش از این شما را در تلویزیون دیده بودم و به همین خاطر احساس می‌کنم که این نخستین باری نیست که شما را می‌بینم، امیدواریم همکاری بین سفارت ژاپن و شهرداری تهران را ادامه دهیم.

وی خاطرنشان کرد: هرگاه موارد مشترک و زمینه‌های همکاری را به صورت مکتوب از شما دریافت کنیم، دوست داریم هر چه زودتر این همکاری‌ها را انجام دهیم، با شهردار تهران روابط نزدیک داریم و امیدواریم در آینده نیز در  رابطه‌ای نزدیکتر داشته باشیم.

تاکید معاون شهردار تهران بر ارائه خدمات بی‌منت و صادقانه مدیران در شهرداری

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علیرضا زاکانی شهرداری تهران علیرضا زاکانی شهرداری تهران شهرداری تهران تهران و توکیو شهردار تهران سفیر ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۸۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور تحولات و حذف دشمن مشترک

به گزارش قدس آنلاین، در این یادداشت آمده است: همکاری این کشورها فقط منحصر به نبرد روسیه و اوکراین نیست.

این فقط نوک کوه یخ است و عمق همکاری‌ها بسیار بیشتر است. جنگ اوکراین صرفاً به تعمیق روابط اقتصادی، نظامی، سیاسی و فناوری آن‌ها سرعت بخشیده است. در حال حاضر همگرایی در روابط این کشورها به ایجاد یک محور جدید تحولات منجر شده که می تواند چشم انداز ژئوپلتیکی جهان را تغییر دهد.

وقتی دولت‌های ناراضی کارشکنی می‌کنند
این اندیشکده آمریکایی تأکید می‌کند : همگرایی این گروه، به منزله ایجاد یک بلوک انحصاری و متحد نیست، بلکه به منزله شکل‌گیری مجموعه‌ای از دولت‌های ناراضی است که بر سر هدف مشترکی برای براندازی اصول فعلی، اتفاق‌نظر دارند. وقتی این چهار کشور همکاری می‌کنند، اقدامات آن‌ها هم‌افزایی پیدا می‌کند و اثربخشی ابزارهای سیاست خارجی ایالات متحده برای تحریم‌ها را کاهش می‌دهند. در حقیقت باید گفت هدف جمعی آن‌ها ایجاد جایگزینی برای نظم فعلی است که به نظر آن‌ها تحت سلطه ایالات متحده است. 

تشکیل باشگاه ضدغرب
این دو عضو ارشد برنامه‌های امنیتی ایالات متحده ادامه می‌دهند: همکاری میان اعضای این محور چیز جدیدی نیست. چین و روسیه شراکت خود را از پایان جنگ سرد تقویت کرده‌اند. ایران و روسیه نیز پس از شروع جنگ سوریه با یکدیگر همکاری کردند. چین با پیوستن به همکاری‌های روسیه و مشارکت در توافق‌نامه‌های انرژی با ایران، از تهران در برابر اثرات تحریم‌های ایالات متحده حمایت کرده است. مسکو در دو دهه گذشته یکی از بزرگ‌ترین تأمین‌کنندگان تسلیحات تهران بوده و اکنون بزرگ‌ترین منبع سرمایه‌گذاری خارجی آن است. صادرات روسیه به ایران در ۱۰ ماهه اول سال ۲۰۲۲، ۲۷ درصد افزایش یافته است. برای سه سال متوالی چین، ایران و روسیه مانورهای دریایی مشترکی را در خلیج عمان برگزار کرده‌اند که آخرین آن در مارس ۲۰۲۴ بود. 

مجله فارین افرز معتقد است: همکاری فزاینده میان چین، ایران، کره شمالی و روسیه ناشی از مخالفت مشترک آن‌ها با نظم جهانی تحت سلطه غرب است؛ رویکردی که ریشه در این باور دارد که این سیستم به آن‌ها موقعیت یا آزادی عملی را که شایسته آن هستند، نمی‌دهد. البته تاریخ نشان می‌دهد ممکن است برای گروهی از قدرت‌های ناراضی، آینده مثبت پیش‌رو نباشد. مانند پیمان سه‌جانبه ۱۹۴۰ که آلمان، ایتالیا و ژاپن را متحد کرد و آن‌ها موفق نشدند، اما جنگ جهانی دوم قطعاً تحولات جهانی را به همراه داشت.
 
تهدید چهار قدرت
آندریا کندال-تیلور و ریچارد فونتین ضمن بررسی همکاری رو به رشد میان چین، ایران، کره شمالی و روسیه معتقدند اختلافات جدی میان این کشورها وجود دارد؛ چرا که با روی آوردن مسکو به پکن، مسکو به پذیرش نقش شریک کوچک‌تر باید قانع باشد. البته در چنین تحلیلی شدت تهدید نادیده گرفته می‌شود. از سویی دیگر اقتصاد آمریکا بسیار بزرگ‌تر، ارتش آن به طور قابل توجهی قدرتمندتر و سیستم دموکراتیک آن پایدارتر است و واشنگتن هنوز هم می‌تواند از تحولات این محور جلوگیری کند.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟
  • سخنرانی ترومن پس از بمباران هیروشیما / عماد مغنیه که بود و چگونه ترور شد؟ / تراژدی منابع مشترک چیست؟ / لذت رانندگی با شورلت‌های کلاسیک
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ